Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken adobo in coconut milk
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelGarlic minced
Onion chopped
2 Esslöffelolive oil
Whole chicken, cut up
3 Tassecoconut milk divided
1 Teelöffelblack pepper ground
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelFresh ginger, grated
3 Teelöffelvinegar
Small piece chili
die Zubereitung:

In a soup pot, saute garlic and onion in 2 tablespoons olive oil. Add chicken pieces, 2 cups coconut milk, black pepper, salt, ginger and vinegar. Bring to a boil and simmer uncovered until chicken is very tender, about 1 hour and 10 minutes. Add chili (optional to taste) to make dish hot and spicy. Add remaining cocnut milk, stir and simmer 2 to 3 minutes until sauce is thick and oily. Serve over hot rice.

powdered forms. If using powdered form, follow package instructions to make coconut milk. From Lily Gamboa O'Boyle's Pacific Crossings . Acacia


Anmerkungen zum Rezept: