Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Garlic minced |
1 | Onion chopped |
2 Esslöffel | olive oil |
1 | Whole chicken, cut up |
3 Tasse | coconut milk divided |
1 Teelöffel | black pepper ground |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | Fresh ginger, grated |
3 Teelöffel | vinegar |
1 | Small piece chili |
In a soup pot, saute garlic and onion in 2 tablespoons olive oil. Add chicken pieces, 2 cups coconut milk, black pepper, salt, ginger and vinegar. Bring to a boil and simmer uncovered until chicken is very tender, about 1 hour and 10 minutes. Add chili (optional to taste) to make dish hot and spicy. Add remaining cocnut milk, stir and simmer 2 to 3 minutes until sauce is thick and oily. Serve over hot rice.
powdered forms. If using powdered form, follow package instructions to make coconut milk. From Lily Gamboa O'Boyle's Pacific Crossings . Acacia
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|