Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la suisse
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseButtermilk baking mix
1 1/2 Teelöffelpaprika
1/4 Teelöffelpepper
Chicken breast halves
Thin slices cooked ham
Thin slices swiss cheese
1/2 Tassechicken broth
1 Esslöffelcornstarch
1 TasseHalf 'n Half
parsley minced
die Zubereitung:

Blend baking mix, paprika and pepper. Flatten chicken breasts to 1/4" thickeness Blend cornstarch and half 'n half. Place ham and cheese on chicken. Roll up from narrow end. Coat with baking mix, place seam side down in 8" round glass baking dish. Cover with wax paper, microcook on high 6 minutes. Add broth, cover, microcook on high 4 minutes. Remove chicken. Add cornstarch mixture to pan juices, stir until smooth. Microcook on high 3-5 minutes, stirring every minute until thickened. Add parsley, stir. Spoon sauce onto plate, top with chicken. Serve with mixed vegetables (broccoli, carrots, cauliflower) and hot bread. From the recipe files of Sheila Exner -


Anmerkungen zum Rezept: