Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And Chilies
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gSkinless boneless chicken breasts
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1/4 TeelöffelSalt optional
2 Teelöffelolive oil
1 mittelOnion chopped
20 MilliliterGarlic minced
1 TasseLow sodium chicken broth; defatted
8 x ca. 30 gTomato sauce; low salt
15 x ca. 30 gBlack beans, cooked; rinsed and drained
4 1/2 x ca. 30 gMild green chili peppers; ca nned, diced
1 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelsugar to taste
3 Tassecooked rice hot
die Zubereitung:

Review: Chopped green chili peppers and black beans turn thisdinner into a

Cube the chicken. Sprinkle with the black pepper and salt (if using).

Coat a large no-stick frying pan with spray. Add the chicken and cook over

In the same pan, combine the oil, onions, garlic and 2 tablespoons of the b

Add the tomato sauce, beans and remaining broth to the pan. Stir to mix wel

Reduce the heat and simmer for 15 minutes, or until the chicken is tender a

Taste the sauce. If it's acidic, add the sugar. Serve with the rice.

Per serving 288 calories; 5 g. Total fat (14%). 0.8 g saturated fat; 34 mg mg


Anmerkungen zum Rezept: