Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Noodles |
1 | Onion chopped |
1 Tasse | celery chopped |
2 Esslöffel | Chicken-style seasoning |
1 Teelöffel | salt |
6 Tasse | water |
2 | Potatoes, large, peeled, cubed |
2 Tasse | Garbanzos with juice |
1 Esslöffel | parsley chopped |
2 Tasse | Tofu, scrambled, optional |
Cook noodles as directed on package. Drain. Meanwhile, saute' onion, celery, chicken-style season, and salt in 1/4 cup water until tender. Add 6 cups water with potatoes and continue cooking. Meanwhile, whiz garbanzos in their own juice, add a little water if necessary. Combine all ingredients and simmer slowly to allow flavors to blend. Adjust water and salt as desired.
Total Calories: 2400.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|