Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Curd *** (CPVM71A)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffellemon peel grated
1/2 Tasselemon juice
4 Esslöffelbutter unsalted
1/2 Tassesugar
egg yolks
die Zubereitung:

In the top of a double boiler over simmering water combine butter, sugar, lemon juice, and egg yolks ~cook stirring constantly, until the mixture thickens enough to heavily coat the back of a spoon. (Do not let the mixture come to a boil or the egg yolks will curdle) ~Pour into a sterilized dry container stir in lemon zest -Keep refrigerated Now I'm going to make some for myself. Enjoy Bev in cA cPVM71A 10/6

VM71A)


Anmerkungen zum Rezept: