Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Pork Stir-Fry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBoneless pork loin cut into 3/4-inch cubes
1 EsslöffelReduced sodium soy sauce
1 Esslöffelvinegar
1 Teelöffelsesame oil
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelginger
16 x ca. 30 gFrozen stir-fry vegetables thawed
1 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Blend soy sauce, vinegar, oil, garlic, and ginger in shallow dish. Add pork; soak for 10 minutes. Spray large nonstick skillet with vegetable spray. Heat skillet over medium-high heat until hot. Add pork; stir-fry for 3 minutes. Stir vegetables and water into mixture. Cover and cook 5 minutes or until vegetables are crisp-tender. Yield: 4 servings.

8 g. Sodium: 357 mg. Protein: 27 g.

Serve with: cooked rice

Pork Producers Council <pork@nppc. Org> http://www. Nppc. Org


Anmerkungen zum Rezept: