Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saulisbury steak surprise with gravy
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gGround beef sirloin
3 Esslöffelonion finely chopped
2 Esslöffeltomato paste
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
Block (4 oz.) blue cheese, quartered
2 Esslöffelvegetable oil
3 EsslöffelButter/margarine flour for dredging
1 TasseBeef stock or broth
1/2 x ca. 450 gMushrooms, trimmed
die Zubereitung:

In a large bowl, mix together ground sirloin, onion, tomato paste, salt and pepper. Form into 4 oval patties. Bury a piece of blue cheese in the center of each patty, sealing well (squish cheese together a little).

Melt oil and butter in a large, heavy skillet. Dredge patties in flour and over medium heat, brown on both sides. Pour beef stock over, cover and cook 20 minutes. Remove steaks to a platter and keep warm.

Put mushrooms in food processor with steel blade. Process until finely ground. Add to steak pan and simmer 10 minutes, or until thickened. Serves 4


Anmerkungen zum Rezept: