Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Ground beef sirloin |
3 Esslöffel | onion finely chopped |
2 Esslöffel | tomato paste |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
1 | Block (4 oz.) blue cheese, quartered |
2 Esslöffel | vegetable oil |
3 Esslöffel | Butter/margarine flour for dredging |
1 Tasse | Beef stock or broth |
1/2 x ca. 450 g | Mushrooms, trimmed |
In a large bowl, mix together ground sirloin, onion, tomato paste, salt and pepper. Form into 4 oval patties. Bury a piece of blue cheese in the center of each patty, sealing well (squish cheese together a little).
Melt oil and butter in a large, heavy skillet. Dredge patties in flour and over medium heat, brown on both sides. Pour beef stock over, cover and cook 20 minutes. Remove steaks to a platter and keep warm.
Put mushrooms in food processor with steel blade. Process until finely ground. Add to steak pan and simmer 10 minutes, or until thickened. Serves 4
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|