Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Santa Barbara Pork Kabobs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 g(2 whole) pork tenderloin
1/2 Tassepineapple juice
2 Esslöffelsherry dry
1 Esslöffelsoy sauce
3 Esslöffelbrown sugar packed
1/4 Teelöffelgingerroot minced
Fresh peaches cut in 1-inch slices
Fresh plums cut in 1-inch slices
2 TasseCubed fresh pineapple
3 TasseHot cooked brown rice
die Zubereitung:

Slice pork tenderloin in half lengthwise; slice crosswise into 1-inch cubes. Thread pork cubes onto 6 skewers; place on broiler pan. Brush with combined pineapple juice, sherry, soy sauce, brown sugar and ginger root. Broil 5 inches from heat for 8-10 minutes, turning once. Combine fruit and remaining pineapple juice mixture in skillet; bring to boil, lower heat and simmer for five minutes. Serve pork kabobs with fruit on hot rice.

Or: Cook over direct heat on hot grill for 8-10 minutes, turning occasionally.

prevent burning.

Nutrient Information per Three-Ounce Serving: Calories: 348. Protein: 28 g. Fat: 5 g. Sodium: 238 mg. Cholesterol: 67 mg.

Pork Producers Council <pork@nppc. Org> http://www. Nppc. Org


Anmerkungen zum Rezept: