Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Mazola corn oil |
1/3 Tasse | Almonds slivered |
1 gross | Onion chopped |
2 | cloves garlic minced |
1 Packung | (16 oz) frozen mixed vegetables, thawed and salted |
1/4 Teelöffel | thyme dried |
1/8 Teelöffel | pepper |
3 Tasse | brown rice Cooked |
1. In large skillet heat corn oil over medium heat. Add almonds; cook, stirring frequently, 1 minute or until lightly toasted. Remove with slotted spoon; set aside.
2. Add onion and garlic to skillet; stirring frequently, cook 3 to 4 minutes. Add vegetables, salt, thyme and pepper; cook, stirring, 2 minutes.
3. Stir in rice and toasted almonds; heat through.
Makes 5 cups.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|