Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picante Black Bean Pizza Dip
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
30 x ca. 30 gBlack beans; two 15oz cans, rinsed and drained
1 TassePace¨ Picante Sauce
3 x ca. 30 gcream cheese softened
3 grosscloves garlic minced
2 Teelöffelcumin
1 Teelöffeloregano dried
1 Teelöffelbasilicum dried
1/2 TassePepperoni sausage; chopped
1 TasseMozzarella cheese; shredded Garnish
1/4 Tassered bell pepper chopped
1/4 Tassegreen pepper chopped
1/4 Tasseblack olives chopped
die Zubereitung:

In a food processor fitted with steel blade, process beans until fairly smooth; transfer to a mixing bowl. (Or, mash beans with a potato masher.) Add 1/2 cup of the Pace Picante Sauce, cream cheese, garlic and seasonings; mix well. Spread evenly into a 9-inch pie plate. Top evenly with remaining 1/2 cup Pace Picante Sauce; sprinkle with pepperoni sausage. Bake at 350¡F for 20 minutes or until hot. Sprinkle evenly with mozzarella cheese; garnish with peppers and olives. Serve warm with chips or vegetable dippers.

Per serving: 705 Calories; 21g Fat (26% calories from fat); 40g Protein; 92g Carbohydrate; 48mg Cholesterol; 580mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: