Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Beets and Eggs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Dose(16 oz.) sliced red beets
1 Tassecider vinegar
1/4 Tassesugar
12 Hard boiled eggs, shells removed
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelcloves ground
1 mittelonion sliced
die Zubereitung:

Drain beets; reserve 1 cup juice. In saucepan combine vinegar, sugar, salt, cloves, onion and juice. Bring to a boil, stirring occasionally. Add the beets; simmer uncovered for 10 minutes. Put the shelled eggs into a wide-mouth half-gallon jar. Pour in beets and liquid. Cool, cover and refrigerate for At Least 24 hours. Turn jar occasionally to mix ingredients so eggs pickle evenly.

ajewell@sound. Net on Mar 23, 9


Anmerkungen zum Rezept: