Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Santa Fe Broiled Chicken with Green Chilies
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cloves garlic
1 Dose(4-oz.) chopped green chilies
Fresh jalapeno pepper; deveined and seeded
2 EsslöffelCilantro
3 Esslöffelolive oil
3 Esslöffellemon juice
1/2 Teelöffelground cumin
1/4 Teelöffelblack pepper
1 Teelöffelsalt
Chicken broiler halves or 8 quarters
die Zubereitung:

Place garlic, green chilies, jalapeno pepper, cilantro, olive oil, lemon juice, cumin, pepper and salt in blender. Puree until quite smooth, leaving a few large pieces as they will char under the broiler Spread over chicken and marinate for 1 hour. Drain excessive marinade from chicken and reserve. Preheat broiler with rack 6 inches from heat. Place pieces bone side up in shallow broiling pan lined with heavy duty foil. Broil chicken for 8 minutes before turning and broil 5-6 minutes with skin side up. Brush with more marinade. Finish broiling more than 6 inches awayy from heat. Chicken should be crisp-browned and tender. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: