Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetarian Barley-vegetable Soup
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Med Onions, peeled & diced
Lg Carrots, scraped & diced
Stalks celery chopped
3 Esslöffelbutter or margarine
8 Tassewater
1 Teelöffelbasilicum dried
1/2 Teelöffelthyme dried
2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 TassePearl Barley
2 TasseFrozen green beans or peas *
1 Esslöffeldill fresh, chopped
die Zubereitung:

1 cn Tomatoes, chopped-1 lb 12 oz

* (cut up up the frozen green beans or green peas to make 2 cups) Saute onions, carrots, and celery in heated butter or margarine in a large kettle for 5 minutes. Add tomatoes, water, basil, thyme, salt, and pepper. Bring to a boil. Stir in barley and lower heat. Cook slowly, covered, 1 1/2 hours, until barley is tender. Stir in beans or peas during last 10 minutes of cooking. Remove from heat and stir in dill. Serves 10-12. Good for informal lunch or supper.


Anmerkungen zum Rezept: