Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Cookies
Zutaten für 90 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassewhole wheat flour
1/2 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelbaking powder
2 Esslöffeloats quick-cooking
1/2 Tassemargarine
3/4 Tassepecans finely chopped
1/2 Tassebrown sugar packed
1/4 TasseSkim milk to 1/2 cup
die Zubereitung:

In a large bowl, combine flours and baking powder; stir in oats. Cut margarine into pieces; cut into flour mixture until well mixed. Add pecans and sugar; mix well. Stir in enough milk with fork to form a stiff paste. Turn onto a floured surface; knead lightly until smooth. Roll out on a floured surface to 1/4-inch to 1/8-inch thickness. Cut with 1 1/2-inch round cookie cutter. Place on baking sheets coated with nonstick cookin spray. Bake at 375° for 10 minutes or until lightly browned. Cool on wire racks.


Anmerkungen zum Rezept: