Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Curd With A Deliciously Spicy Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelcornstarch
1/2 Tassevegetable stock
1 TeelöffelChili paste with soy bean
2 EsslöffelChinese thin soy sauce
1 Esslöffelsesame oil
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
2 Esslöffelvegetable oil
cloves garlic minced
1 TeelöffelVery finely minced ginger
Scallions, finely sliced
1 x ca. 450 gBean curd, cubed
die Zubereitung:

Prepare the sauce. Put the cornstarch in a small bowl. Slowly add the vegetable stock, mixing as you do so. Now add the chili paste, soy sauce, sesame oil, salt, and sugar. Mix again. Set t the sauce aside. Heat the vegetable oil in a wok over a medium high flame. When hot, put in the garlic and ginger. Stir r and fry for 5 seconds. Put in the bean curd. Stir and fry for 1 minute. Turn heat to low. Stir r the sauce and pour it over the bean curd. Mix gently and bring to a simmer. Let the sauce thicken, stirring gently every now and then as it does so.


Anmerkungen zum Rezept: