Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory omelette's
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Basic Omelette
1 Teelöffelmargarine
8 x ca. 30 gEgg beaters, thawed
Spanish Omelette
1/4 Tassezucchini sliced
1/4 Tassemushrooms sliced
2 Esslöffelonions chopped
2 Esslöffelgreen peppers chopped
1/2 TasseLow sodium tomato sauce
1/8 Teelöffelred pepper ground
1 Teelöffelmargarine
Western Omelette
1/2 TasseDiced, cooked turkey
1/4 Tassegreen pepper chopped
2 Esslöffelonion chopped
1 Teelöffelmargarine
die Zubereitung:

Basic omelette: In an 8" skillet, over medium heat, melt margarine. Pour egg beaters into skillet. Cook, lifting edges to allow uncooked ortion to run underneath. When almost set, spoon desired filling onto half the egg. Fold other half over the top. Slide onto a warm plate. Serve immediately. For fillings: Cook ingredients in margarine until vegetables are tender. Per serving: 110 calories; 206 mg. Sodium; 0 mg chol; 4 gm total fat; 0 gm sat fat.


Anmerkungen zum Rezept: