Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Teelöffel | olive oil |
1 | cloves garlic minced |
1/2 x ca. 450 g | Chicken breast, cut in cubes |
1 Tasse | Broccoli flowerets, blanched |
1 Tasse | chicken broth |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
1 1/2 x ca. 30 g | Orzo, uncooked |
1 Esslöffel | parmesan grated |
Cook pasta according to package directions.
In a 10-inch skillet or wok heat oil over high heat; add garlic and saute for 1 minute. Add chicken and cook, stirring quickly and frequently, until chicken is no longer pink, about 5 minutes. Add broccoli, broth, salt, and pepper and let cook until chicken is tender and mixture is heated through, 3
to 5 minutes. Serve over hot orzo and sprinkle with Parmesan cheese.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|