Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 gross | Chicken breasts [boneless skin on or off] |
1 Dose | Cream of Chicken Soup chicken cream soup |
1 Dose | Cream of celery soup |
1 Dose | Cream of mushroom soup |
1 Dose | (soup can full) rice [do not use minute rice] |
3/4 Dose | (soup can) milk |
1/8 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1) Mix the soups, milk and the rice, and pour into a 9"x13" baking pan
2) Split the chicken breasts into 4 equal parts and place them on top of the soup mix... Season with the salt and pepper and whatever else you prefer...
3) Bake in a 300° oven for 2 hrs... garnish as desired and serve...
From Fred Goslin on Cyberealm Bbs in Watertown Ny at (315)-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|