Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | cloves garlic chopped |
5 | Juicy medium tomatoes |
5 | Roma tomatoes, ripe |
2 mittel | Cucumbers, English, peeled, cut in 1-in pieces |
1 gross | Spanish or red onion |
1 gross | Green bell pepper, cored, seeded and ribbed |
1 gross | Red bell pepper, cored, seeded and deribbed |
2 Tasse | Tomato juice, or vegetable juice cocktail |
1/4 Tasse | Olive oil, extra virgin |
1/4 Tasse | red wine vinegar |
1/2 Tasse | Vodka or vermouth (Optional) |
2 Esslöffel | lime juice fresh |
1 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
2 | Glubs Tabasco sauce, or to taste |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper to taste |
1 Esslöffel | celery salt to taste |
| |