Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pears Glazed With Maple Syrup - Martha Stewar
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseheavy cream
1/4 Teelöffelcardamom ground
Cornice pears (about 1 3/4 lb)
1 Esslöffellemon juice
1 1/2 Esslöffelbutter unsalted
3 Esslöffelmaple syrup pure
die Zubereitung:

1. In a chilled mixing bowl, combine cream and cardamom and whip until cream holds soft peaks. Refrigerate, covered.

2. Quarter, core, and peel pears. Cut quarters in half and sprinkle with lemon juice.

3. Melt butter in a large skillet over medium-high heat. Arrange pears in skillet and cook on one side until pears just begin to brown, about 3 minutes. Add maple syrup and cook until pears are tender, about 1 minute more. Turn pears and cook for another minute. Remove from heat and allow pears to cool slightly. Transfer to bowls and serve warm, topped with whipped cream.

Martha Stewart Living/October/94 Scanned & edited by Di Pahl & <gg>


Anmerkungen zum Rezept: