Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Chicken broth, (College Inn) |
3 Esslöffel | Sugar, light brown, |
2 Esslöffel | lemon juice |
1 Teelöffel | cornstarch |
1/4 Teelöffel | Allspice ground |
16 x ca. 30 g | Peaches, sliced, drained |
20 x ca. 30 g | Pineapple chunks, drained |
17 x ca. 30 g | Cherries, dark sweet pitted, |
1 | Drained |
6 x ca. 30 g | apricots dried |
In 3-quart oven-proof casserole, stir together broth, brown sugar, lemon juice, cornstarch and allspice; add fruits, stirring well. Cover; bake at 350 degree for 45 minutes, stirring occasionally. Serve warm as a side dish with poultry or pork or as a dessert.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|