Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Mincemeat ( U.K.)
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
750 Grammraisins
500 GrammCandied peel
500 Grammsultanas
500 Grammcurrants
1000 GrammApples chopped
500 Suet (shredded)
750 Grammbrown sugar
Rind & Juice of a lemon
Rind & Juice of an orange
30 GrammMixed spice
1/2 nutmeg grated
500 MilliliterBrandy or Rum
die Zubereitung:

Pass the raisins, peel and half the sultanas and currents and the apples through a mincing machine. Then add the remainder of the fruit, suet, sugar, rind and juice of the orange and lemon, spice, nutmeg and Brandy (or Rum). Mix well and leave covered in a jar. Stiring every day for one week. Turn into jars, leave 1" space from the top & Cover. Mincemeat should be kept a few weeks before using.

** This recipe is from 1933 edition Radiation Cookery Book


Anmerkungen zum Rezept: