Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Leg of lamb, trimmed of all |
1/2 Tasse | Hoisin sauce |
2 Esslöffel | dijon mustard |
2 Esslöffel | ketchup |
2 Esslöffel | honey |
1 Esslöffel | soy sauce |
1 Teelöffel | Chinese chili paste |
1 Teelöffel | black pepper freshly ground |
20 Milliliter | Garlic minced |
1 Esslöffel | Ginger root minced |
1:00 Cut lamb open so meat lies as flat as possible; trim all fat.
Combine remaining ingredients and smear over lamb.
Preheat barbecue and grill lamb for 10 to 15 minutes per side, depending on
Allow meat to rest for 5 to 10 minutes before carving. Carve in thin slice
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|