Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cream Cheese Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(8 oz) cream cheese, softene
1 1/3 Tassecondensed milk sweetened
1/4 Tasselemon juice
1 Teelöffelvanilla
1 Dose(16 oz) red tart cherries,
2 Esslöffelsugar
2 Teelöffelcornstarch
Graham cracker crust, baked
die Zubereitung:

Whip cream cheese. Continue whipping while adding condensed milk; whip until smooth. Beat in lemon juice and vanilla. Turn into 9-inch baked graham cracker crust. Chill. Meanwhile, drain cherries and save the juice. In a saucepan, combine cherry juice, sugar and cornstarch. Cook until clear. Remove from heat and stir in drained cherries. Carefully spoon cherry mixture on top of chilled pie. Chill one hour more before serving. Serves 8


Anmerkungen zum Rezept: