Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la Reine Soup
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassemargarine
1 Tasseonion finely diced
1 TasseCelery finely diced
1 Tassecarrots finely diced
1/3 Tasseall-purpose flour
8 Tassechicken broth
1/3 Tassegreen Pepper finely diced
1/3 Tassered pepper finely diced
1 Tasserice cooked
1 TasseDiced cooked chicken breast
1 TasseHalf & half, heated
1 Prisesalt
1 Prisewhite pepper
die Zubereitung:

Heat margarine in a large saucepan and cook onion, celery and carrots over low heat until tender, stirring occasionally. Add flour and cook for 5 minutes, stirring constantly. Do not brown. Gradually stir in chicken broth until blended. Bring to a boil, cover, and cook over low heat 5 minutes. Add green and red pepper, rice and chicken and heat another 5 minutes. Stir in hot half and half. Heat but do not boil. Season to taste with salt and pepper. Makes 10 cups. * This soup may be made ahead and frozen


Anmerkungen zum Rezept: