Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Joanna
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Teelöffelsesame oil
1 Teelöffelsalt
Chicken breast, quartered
Egg lightly beaten
1/2 Tasseflour
1 Tassevegetable oil
1/4 Tasseonion minced
1/2 Teelöffelgarlic minced
1/2 Teelöffelvinegar
4 Esslöffelchicken broth
die Zubereitung:

Soft and tender on the inside, crispy on the outside. 1. Mix the salt and 1/2 teaspoon of sesame oil together. Smear the chicken pieces with this mixture and allow to marinate for 10 minutes. 2. Dip chicken pieces into lightly beaten egg. Dust them with flour. 3. Heat the vegetable oil in a pan and lay the chicken pieces into it. Keep swirling the pan so that the pieces won't stick. Saute for 5 minutes on each side. Remove chicken and set on plate. 4. Mix onion, garlic, vinegar, 1 teaspoon sesame oil and chicken broth. Heat and pour over the chicken pieces. If this is properly prepared, the chicken will will be soft and tender on the inside and crispy on the outside.


Anmerkungen zum Rezept: