Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Normandy #3
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gChicken parts
4 Teelöffelbutter
1/4 TasseBrandy Or cognac
Medium onion, sliced
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffelbasil
cloves garlic pressed
Medium apples, cored and Sliced
1/4 Tasseapple juice
1 Teelöffelflour
1/2 Tasseheavy cream
1/4 TasseSnipped fresh parsley
die Zubereitung:

Melt butter in a skillet and brown onion, garlic and chicken. Pour brandy over chicken and set aflame. When flames die down, remove chicken, onions and garlic to crock pot. Add remaining ingredients except flour, cream and parsley. Cover and cook on high, 3-4 hours or low, 5 hours. Before serving remove chicken. Blend flour and cream together. Stir into juice left in crock pot until sauce thickens. Serve over buttered noodles.


Anmerkungen zum Rezept: