Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer And Sauerkraut Fudge Cake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tassebutter
1 1/2 Tassesugar
eggs
1 Teelöffelvanilla
1/2 Tassecocoa
2 1/4 Tassesifted flour
1 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsoda
1 Tassebeer
2/3 Tassesauerkraut
1 Tasseraisins
1 Tassenuts chopped
die Zubereitung:

Cream butter and sugar until light. Add eggs, one at a time, beating well after each addition. Blend in vanilla. Sift cocoa, flour, baking powder, soda and salt together. Add to creamed mixture alternately with beer, beginning and ending with dry ingredients. Stir in sauerkraut. Raisins and nuts are optional. Turn into two 8 or 9 inch greased and floured cake pans. Bake at 350 for 35 minutes. Cool and frost as desired.

rec. Food. Cooking


Anmerkungen zum Rezept: