Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Kohlrabi
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Kohlrabi (abt. 1 qt.) peeled, sliced 1/4" thick
2 grossCarrots; peeled cut into sticks
cloves garlic crushed
Bayleaf
3 grossSprigs fresh dill
Pickling Mixture
3/4 Tassewhite vinegar
1 1/4 Tassewater
3 Esslöffelsugar
1 TeelöffelMustard seed
1/2 TeelöffelDill seed
1/4 Teelöffelred chilli flakes
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Parboil carrots for 3 minutes. Mix kohlrabi and carrots; pack in a 1 qt. Glass jar along with garlic, bay leaf and fresh dill.

In a saucepan, combine pickling mixture. Heat, stirring, until it boils and sugar is dissolved. Pour boiling mixture over kohlrabi, filling jar completely. Cover jar. When cool, refrigerate for 3 to 4 days before using to let flavors blend.

Harned.


Anmerkungen zum Rezept: