Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chef Chu's Table Sauce
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseChicken broth; hot
1 1/2 TasseKikkoman Soy Sauce
1/2 Tassesugar granulated
1/4 Tassewhite vinegar distilled
1 Esslöffelginger minced, fresh
1 Esslöffelgarlic minced, fresh
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a bowl, stirring to dissolve sugar. Allow to develop and cool for at least 2 hours.

the bottom and do not stir before using. The sauce may be used at room temperature, or reheated until warm, to use as a dipping sauce. If used the same day, it can be left at room temperature until needed. Otherwise, cover and refrigerate.

Per serving: 30 Calories; less than one gram Fat (7% calories from fat); 1g Protein; 6g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1159mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: