Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chef Lee's Bread Pudding
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Eggs lightly beaten
1 1/2 Tassewhite sugar
2 Esslöffelbrown sugar
1/2 Teelöffelnutmeg
1/2 Stick butter; melted
3 TasseHeavy cream or half and half
4 TasseDay-old white bread; cubed
3/4 Tasseraisins optional
Butter Vanilla Sauce
eggs beaten
1 1/2 Tasseheavy cream
3 Esslöffelbrown sugar
1/2 Tassewhite sugar
2 EsslöffelOleo; melted
1 Esslöffelflour
1 Teelöffelvanilla
1 Prisenutmeg
die Zubereitung:

In a large bowl, mix together eggs, sugars and nutmeg. Add melted oleo and cream. Mix well. Stir in bread and raisins and let stand 15 minutes, then pour into well-greased deep pan or casserole dish. Bake in 375° oven for 50 to 60 minutes, until top is golden brown.

Butter Vanilla Sauce: Combine all ingredients in a double-boiler. Cook over medium heat, stirring constantly until thickened. Serve over bread pudding.


Anmerkungen zum Rezept: