Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Pasta N' Cheese
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dressing
1/4 Tasseolive oil
1/4 Tassewhite vinegar
2 Teelöffelsugar granulated
1 Teelöffelbasil
1 Teelöffeloregano
1/4 Teelöffelblack pepper
Salad
2 TasseRotini pasta, uncooked
1 1/2 TasseFrozen broccoli cuts, thawed
8 x ca. 30 gFat-free mozzarella cheese, shredded
1/2 Tasseonions chopped
1/2 TasseBell peppers chopped
die Zubereitung:

To prepare dressing, combine oil, vinegar, sugar, basil, oregano, and black pepper in a tight-fitting jar with lid. Shake well and set aside. Cook rotini according to package directions. Rinse with cold water and drain. To prepare salad, combine rotini, broccoli cuts, cheese, onions, and bell peppers in a mixing bowl. Mix well. Gently stir dressing into salad. Cover and refrigerate two hours.

Per serving: 195 Calories; 7g Fat (33% calories from fat); 12g Protein; 20g Carbohydrate; 5mg Cholesterol; 229mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: