Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wisconsin Cheese 'n Beer Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
2 Esslöffelall-purpose flour
Envelope lipton golden onion recipe soup mix
3 Tassemilk
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Tassebeer
1 Teelöffelmustard prepared
1 TasseShredded cheddar cheese about 4 ounce
die Zubereitung:

In medium saucepan, melt butter and cook flour over medium heat, stirring constantly, 3 minutes or until bubbling. Stir in golden onion recipe soup mix thoroughly blended with milk and Worcestershire sauce. Bring just to the boiling point, then simmer, stirring occasionally, 10 minutes. Stir in remaining ingredients and simmer, stirring constantly, 5 minutes or until cheese is melted. Garnish, if desired, with additional cheese, chopped red pepper and parsley.


Anmerkungen zum Rezept: