Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | butter or margarine |
2 Esslöffel | all-purpose flour |
1 | Envelope lipton golden onion recipe soup mix |
3 Tasse | milk |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/2 Tasse | beer |
1 Teelöffel | mustard prepared |
1 Tasse | Shredded cheddar cheese about 4 ounce |
In medium saucepan, melt butter and cook flour over medium heat, stirring constantly, 3 minutes or until bubbling. Stir in golden onion recipe soup mix thoroughly blended with milk and Worcestershire sauce. Bring just to the boiling point, then simmer, stirring occasionally, 10 minutes. Stir in remaining ingredients and simmer, stirring constantly, 5 minutes or until cheese is melted. Garnish, if desired, with additional cheese, chopped red pepper and parsley.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|