Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peggy and Bruce's Baked Chicken Breast Casserole
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Large Chicken Breasts
Large Pei Potatoes
carrots large
onions medium
1 Teelöffeloregano
1 Teelöffelthyme
1 Teelöffelrosemary
1 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelparsley
1 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Tasseolive oil
1 Prisecayenne pepper
die Zubereitung:

1) Combine all seasonings. Cut vegetables into large chunks.

2) Put chicken breasts in casserole dish. Surround with vegetable chunks.

Brush olive oil generously on all poultry and vegetables.

3) Sprinkle spices on chicken only. Bake covered in a 350 F oven approximately 1 hour. Uncover and continue to bake until vegetables are

crispy and the potatoes/chicken are browned.

For a spicy variation, dash some worcestershire sauce and/or tabasco over the dish before baking.

From the kitchen of Peggy and Bruce Travers, Cyberealm Bbs Watertown Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept: