Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Salad with Rosemary & Mayonnaise
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Celery ribs
3 TasseCubed cooked chicken
1/2 TasseFat-free mayonnaise
1/2 TasseFat-free sour cream
1 TeelöffelDried rosemary, crumbled Or
1 Esslöffelrosemary fresh
die Zubereitung:

Adapted from "The 5 in 10 Cookbook" by Paula Hamilton. Hearst, $15.

Thinly slice the celery and combine it in a bowl with the chicken.

Blend together the mayonnaise, sour cream and rosemary. Pour the dressing over the chicken and celery, stirring until the ingredients are thoroughly mixed.

Serve immediately or refrigerate for up to 24 hours.

grams saturated fat; 29% or calories come from fat); 95.7 milligrams cholesterol; 301 milligrams sodium.


Anmerkungen zum Rezept: