Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Kilogramm | Fillet steaks |
1 Tasse | Red wine |
2 Esslöffel | Olive oil |
1 Esslöffel | Balsamic vinegar |
1 Esslöffel | Dijon mustard |
1 Esslöffel | Tomato paste |
1 x 10 ccm | Garlic, crushed |
2 Teelöffel | Soft brown sugar |
Combine wine, oil, vinegar, tomato paste, mustard, garlic and sugar in bowl, combine well. Place in dish with meat to marinate for 2 hours, turning occasionally. Drain meat. Reserve the marinade. Cook on barbecue until just browned, brushing with marinade.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|