Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beany Burgers
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseCooked brown rice
1 DoseKidney beans
2 EsslöffelKetchup
1 TeelöffelGarlic powder
1 TeelöffelDried oregano
1 TeelöffelDried thyme
1 TeelöffelGround sage
die Zubereitung:

In a large bowl, combine beans, rice, ketchup and spices. Mash well. (Rice will be lumpy.)

Add chopped onions and mix well. Divide and form into burgers. Wet your hands slightly to avoid sticking.

Lightly oil a non-stick griddle or skillet, or spray with a non-stick cooking spray. Preheat over medium heat. Place burgers on griddle and cook until browned on both sides, turning burgers several times.

Serve hot with lettuce, tomato, relish, ketchup or your favorite burger toppings.

Each burger provides: 103 calories, 4 grams protein, 1 gram fat, 19 grams carbohydrate, 121 milligrams sodium, 0 milligrams cholesterol.

From "Burgers 'n Fries 'n Cinnamon Buns" by Bobbie Hinman (Book Publishing Company, 1993, $6.95).


Anmerkungen zum Rezept: