Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar crackers
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter or margarine
1 1/2 TasseUnbleached flour; sifted
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelbaking powder
2 TasseCheddar; extra sharp, *
cayenne pepper
die Zubereitung:

* The Extra Sharp Cheddar Cheese should be finely grated. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Stir the dry ingredients into a bowl and then cut in the butter to resemble cornmeal.

Blend in the cheddar cheese with a fork until well blended.

Mix in the remaining ingredients and shape into 1 1/2 to 2-inch rolls. Chill for 30-40 minutes in the refrigerator, and then slice each roll into slices about 1/4-inch thick.

Bake on an ungreased cookie sheet at 400øF. for about 10 minutes. Remove from cookie sheet and let cool.

Store the cooled crackers in airtight containers in a cool place.

They will keep for several weeks this way, and if you freeze them, they will last indefinitely.


Anmerkungen zum Rezept: