Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Potatoes With Wreath Of Vegetables
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassewater
2 Esslöffelbutter
1/8 Teelöffelgarlic powdered
1/8 Teelöffelpepper
3 TasseInstant mashed potatoes
1 Tassemilk
4 x ca. 30 gcheddar cheese shredded
2 Teelöffelmustard prepared
Eggs slightly beaten
10 x ca. 30 gPackages frozen
Broccoli, cauliflower, and
Carrot mixture
2 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Heat oven to 325 degrees. Lightly butter 2-quart casserole. In medium saucepan, bring water, 2 T butter, garlic powder ad pepper to a boil. Remove from heat; stir in potato flakes, milk, cheese, mustard and eggs until well blended. Place potato mixture in buttered casserole. Using back of spoon, make indentation in potato mixture around edge of casserole 2 inches wide by 1 inch deep. Bake uncovered at 325 degrees for 20 to 25 minutes or until thoroughly heated. Meanwhile, cook vegetables according to package directions; drain. Add 2 T butter, stir to coat. Spoon cooked vegetables into indented ring in hot potato mixture.


Anmerkungen zum Rezept: