Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | cooking oil |
1 1/2 x ca. 450 g | lean ground beef |
28 x ca. 30 g | Canned tomatoes, with juice |
1 1/2 Tasse | onion chopped |
1/4 Tasse | green pepper chopped |
1 Tasse | Uncooked long grain converted rice |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | chilli powder |
1 Tasse | water |
Heat cooking oil in frying pan. Add ground beef. Scramble-fry until =
browned. Drain well. Turn into 3 1/2 quart slow cooker. =
=
Add remaining 7 ingredients. Stir. Cook on Low for 6 to 8 hours or on =
High for 3 to 4 hours. Makes 7 1/2 cups.
Another great recipe from: The Recipe Collector Web Page
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|