Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pig's Knuckles with Sauerkraut and Dumplings
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Egg well beaten
1 1/2 EsslöffelButter melted
1/2 Teelöffelsalt
Pig's knuckles
1 Tasseflour
1/2 Tassewater
1 Prisenutmeg
2 1/2 x ca. 450 gsauerkraut
die Zubereitung:

Clean, scrape and wash thoroughly the pig's knuckles. Combine with the sauerkraut and cover with cold water. Cook slowly until the knuckles are tender. To the beaten egg, add the melted butter and water. Sift the flour, salt and nutmeg together and combine with egg mixture. Beat thoroughly. If necessary, add more flour to make batter stiff enough to drop from spoon. 20 minutes before serving drop the batter by spoonfuls into the hot sauerkraut. Cover pot tightly and serve as soon as dumplings are cooked.


Anmerkungen zum Rezept: