Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fruit-Filled Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tassemilk
1 Esslöffelvegetable oil
egg
2 TasseBisquick Baking Mix
2 Esslöffelsugar
1/4 TasseFruit preserves
Glaze
die Zubereitung:

2/3 c powdered

sugar

4 t

water

1. Heat oven to 400'F. (High-altitude (3500-6500 ft.): Heat oven to

425'F.) Grease bottom of 12 medium muffin cups, 2 1/2x1 1/4", or line with

paper baking cups. 2. Stir milk, oil and egg in medium bowl until blended.

Stir in remaining ingredients except fruit preserves and glaze just until

moistened. 3. Divide batter evenly among cups. Drop 1 level teaspoon fruit

preserves onto center of batter in each cup. Bake 13-18 minutes or until

golden brown. Cool slightly; remove from pan. Drizzle with glaze.

*** Glaze *** Stir powdered sugar and water in small bowl until smooth.


Anmerkungen zum Rezept: