Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hearty Spinach & Tofu Risotto
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gtofu drained
1 mittelOnion; chopped (1/2 cup)
cloves garlic minced
2 Esslöffelvegetable oil
14 1/2 x ca. 30 gTomatoes, Italian, canned; chopped
1 TeelöffelOregano; dried; crushed
2 TasseRice, brown; cooked
10 x ca. 30 gSpinach, frozen, chopped; thawed and drained
1 Esslöffelsesame seeds toasted
die Zubereitung:

Place tofu in blender container. Cover; blend until smooth. In a large saucepan cook onion and garlic in hot oil until onion is tender. Add undrained tomatoes and oregano.Bring to boiling; reduce heat. Simmer, uncovered, about 3 minutes. Stir in tofu, rice, spinach, 1/2 tsp salt, and 1/4 tsp pepper. Divide mixture into 4 individual greased cassroles or place all of the mixture in a greased 1 1/2-quart casserole.

Bake, uncovered, in a 350 deg oven for 30 minutes or unti heated through. Top with sesame seed. Makes 4 servings.

From the files of Deeanne


Anmerkungen zum Rezept: