Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Pasta Salad With Roasted Red Pepper
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dressing
8 x ca. 30 gJar sweet red peppers drained
1/4 Tasseolive oil
3 Esslöffelwhite wine vinegar
1 Prisecayenne pepper
1/4 Teelöffelsalt
Salad
1/2 x ca. 450 gPenne or small pasta shells
2 TasseDiced cooked chicken
12 Cherry tomatoes halved
Fresh basil or parsley for garnish
Lettuce leaves
die Zubereitung:

Make the dressing: In a blender container of food processor bowl, combine all ingredients and process until nearly smooth. Chill for up to one day.

Make the salad: Prepare pasta as directed on label. Drain in colander and rinse under cold running water. Let drain foir 5 to 10 minutes. In a large bowl, combine pasta, chicken and dressing, tossing to coat, Garnish with tomatoes and basil or parsley. Refrigerate until serving time. Serve at room temperature or slightly chilled in a lettuce-lined dish.


Anmerkungen zum Rezept: