Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
10 x ca. 30 g | Sliced mushrooms and juice |
10 x ca. 30 g | Condensed cream of mushroom soup |
2 Tasse | sour cream |
3 Tasse | water |
1/4 Tasse | Dry onion flakes (or small onion, chopped) |
1/4 Tasse | Dry beef in a mug instant soup mix |
2 Teelöffel | Parsley flakes |
1/4 Teelöffel | paprika |
1 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
2 Esslöffel | cornstarch |
1/2 Tasse | water |
4 Tasse | Cooked beef, cut in bite sized pieces (approx.) |
In large pot combine all first 10 ingredients. Bring to boil over medium heat and simmer.
Mix cornstarch with water. Stir into simmering sauce, stirring until thickened.
Add cut beef. Stir to combine. Pour into large casserole or small roaster. Bake uncovered in 350°F oven for 45 minutes or more.
Company's Coming.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|