Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemonade Syrup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Juicy lemons
600 Grammcane sugar
600 Milliliterwater boiling
25 GrammCitric acid
die Zubereitung:

1. Peel the lemons thinly with a sharp knife. 2. Put the peel and sugar in a large jug or bowl, add the boiling water and stir well. 3. squeeze the lemons and add the juice and citric acid to the syrup. 4. Leave to cool then strain and bottle.

To make a drink dilute two tablespoons of syrup with soda water or carbonated mineral water. Garnish with slices of lemon and a sprig or two of mint, borage or lemon balm.


Anmerkungen zum Rezept: