Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Hamburger, brown & drain |
2 mittel | onions chopped |
1 gross | tomato paste canned |
1 Teelöffel | pepper |
20 | cloves whole |
1 | Bayleaf |
3 Esslöffel | chilli powder |
2 gross | Cans Tomato Juice |
3 gross | Cans Chili Beans w/juice |
1/4 Tasse | sugar |
Brown & Drain hamburger and onions. Add drained meat and onion to a large pot along with the following: Add Tomato paste, chili powder, and cloves. Mix well. Slowly mix in tomato juice. Add Bay leaf and pepper; stir. Bring to a boil; reduce heat to a slow simmer.
Cook, stirring occasionally, 1 to 1 1/2 hours. Add Chili Beans and sugar. Heat through, stirring often to keep beans from sticking.
Parmesan.
has been in my family for decades. Enjoy!
02-2
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|