Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wilted Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Scheibebacon
1/4 Tassecider vinegar
2 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/8 TeelöffelDried Tarragon; Crushed
1/2 TasseCelery sliced
1 kleinred onion thinly sliced
1 PackungFresh Spinach; Torn, About 8 Cups
2 mittelOranges; Peeled And Sliced Or
11 x ca. 30 gMandarin Oranges; 1 Can
1/3 TasseCashews; Coarsely Broken
die Zubereitung:

In a 3 quart casserole, snip the bacon into 1-inch pieces. Cover with a paper towel and micro cook on High (100 %) for 2 to 3 minutes or until crisp. With a slotted spoon, place the bacon on a paper towel to drain. Add the vinegar, sugar, salt, pepper, and tarragon. Micro cook on High (100 %) for 2 to 3 minutes or until the mixture boils. Remove from the oven and stir in the celery and onion. Gradually add the torn spinach and toss lightly to coat each piece. Add the cooked bacon, orange segments and cashews. Toss lightly to coat, then serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: