Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Formatted By Trish Mckenna
Chicken (3 l/2 pounds), skinned and cut into 8 pcs.
2 Esslöffelolive oil
1 Dose(28 oz) crushed tomatoes, in puree
1 grossOnion chopped
1/2 Sweet green pepper chopped
1/3 Tassewhite wine dry
2 Teelöffelgarlic chopped
Bayleaf
1 Teelöffelbasilicum dried
1/2 Teelöffeloregano dried
3/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Pat chicken dry. Heat oil in pressure cooker. Add chicken; cook until golden, about 6 minutes. Add tomatoes, onion, green pepper, wine, garlic, bay leaf, basil, oregano, salt. Seal pot with cover. Bring to 15 pounds pressure over medium-high to high heat; cook 9 minutes. 2. Lower pressure by placing pot under cold running water. Remove chicken mixture to serving platter. Remove and discard bay leaf. Serve with garlic bread if desired.

directions.

fat, 9 g carbohydrate, 645 mg sodium, l68 mg cholesterol. (Amount of calories from fat = 38%) Exchanges: 6 1/2 meat, l 1/2 vegetable, 1 fat.

McKenna to Mm on 4/15/97 for the April Pasta Robin Swap.


Anmerkungen zum Rezept: