Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tetrazzini
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 30 gSpaghetti; broken into small pieces
1/4 TasseButter or margerine
1/4 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Tassechicken broth
1 TasseHalf-and-half
2 TasseCut-up cooked chicken {or turkey}
1 Dosemushrooms sliced, drained
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Cook spaghetti pieces till just tender; drain. Heat butter in 3 qt. Saucepan until melted. Stir in flour, salt, and pepper. Cook, stirring constantly , until smooth and bubbly; remove from heat. Stir in broth and half-and-half. Heat to boiling; stirring constantly. Boil and stir for 1 minute. Stir in cooked spaghetti, chicken, and mushrooms. Pour into ungreased casserole dish. Sprinkle with cheese. Cook, uncovered, in 350 degree oven until top is golden brown, about 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: